Waarom Haionline?

Haionline gelooft in uniek & creatief grafisch ontwerp waarmee wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit bereiken wij door middel van inspirerende en verrassende reclame-uitingen voor diverse media.

wordpress website

WordPress, Design en Development

Magento webshop

Magento, Design en Development

UX-Design en Development

UX, Design en Development

Concept Design ontwikkeling

Concept & Design ontwikkeling

Resultaat gerichte campagnes

Resultaat gerichte campagnes

Open source Open minded

Open source Open minded

Website laten bouwen

Een simpele website laten bouwen of een levendige interactieve website waarmee je nieuwsbrieven kunt verzenden. Wij maken het voor u. Het ontwerp van uw webpagina gaat verder dan alleen het gebruiken van de huisstijl. Ook bij het ontwerp komt er veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, met een duidelijk navigatiestructuur en een heldere uitstraling. Tijdens de ontwikkeling van uw website wordt er goed gekeken naar uw bedrijf en uw klanten. Wat u wil aantonen met de website en wat verwacht de klant op de webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Tot slot wordt uw website zoekmachine vriendelijkopgebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee. Kortom, wij bouwen niet alleen maar een website maar kijken samen met u verder naar alle factoren!

Website laten bouwen

We combine the very best of our skills and ideas to present your products, that are really worth your attention and will change the way you think about design.

website seo

Wat wij doen

HaiOnline is een Internetbureau wat conversie en resultaat voorop zet. Resultaat tegen de juiste kosten welteverstaan! We hebben een breed scala aan diensten om uw webshop of website beter te laten presteren. We realiseren nieuwe bezoekers door de inzetten van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, Google AdWords en affiliate marketing. We verhogen uw conversieratio met behulp van optimalisatie en een grondige analyse van uw Analytics data. Bij dit alles houden we onze 4 pijlers continu in de gaten: communicatie, transparantie, rapportage en resultaat! Zo maken wij onze klanten succesvol!

Wij bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops en apps. Onze focus is u te helpen meer rendement te halen uit internet marketing activiteiten.

Recente werk

“Yes!! Wij zijn er trots op dat we samen met deze klanten werken naar internet succes. En ja, dat levert mooie plaatjes op.