De nieuwe generatie reclamemakers

Als full-service bureau met verschillende expertises op het gebied van campagnes, strategie, concept, design, print en fotografie zetten wij ons in op het brede veld waar communicatie, marketing en creatie elkaar verbinden. Wij helpen onze klanten om hun doelgroep te bereiken, ongeacht het marketingkanaal en de boodschap. Van reclame materiaal tot promotie materiaal, wij passen creatieve oplossingen aan om te voldoen aan de marketing behoeften van onze klanten.

Hier kunnen we je mee helpen

Altijd met een flinke dosis positieve energie. Door het combineren van onze expertise op het gebied van communicatie, strategie, design en webdevelopment zijn wij in staat om bedrijven op de juiste manier te positioneren.

Modern en traditioneel

Wij werken met zowel traditionele als moderne middelen. De combinatie tussen deze twee zorgt voor een perfecte balans tussen doel en interactie. Omdat we alles in-house doen, zijn er geen beperkingen bij de uitvoering van een strategie, campagne of website bij ons reclamebureau.

Campagnes en creatieve concepten

Ons reclamebureau heeft een team van denkers en doeners. We adviseren niet zomaar, we denken mee en verdiepen ons volledig in de opdrachtgever. Hierbij hanteren we een doordachte werkwijze, waarbij brainstorms, strategische sessies en feedbackrondes de basis zijn.

Logo en huisstijl

Of het nu een nieuw merk is of een bestaand merk wat toe is aan rebranding: wij helpen om een sterke merkidentiteit te bouwen en te ontwikkelen voor de toekomst. Zo zorgen we dat jouw merk of product boekdelen spreekt. Jouw huisstijl wordt vastgelegd in je eigen huisstijlhandboek.

Fotografie en video

Consumenten kunnen een ervaring beleven door visuele vertaling van uw product/dienst. Dit is tegenwoordig van essentieel belang. Krachtige commerciële fotografie of video spreekt. Het is de enige taal die overal ter wereld begrepen word. Haigroep heeft een team van professionele fotografen en videomakers die uitstekend in staat zijn uw product/dienst te visualiseren.

Drukwerk en promotie

Naast het bedenken en het ontwerpen van uw visitekaartjes, brochures, flyers, folders of gadgets helpt ons reclamebureau u ook graag met het realiseren van drukwerk en promotie. Speciale papiersoorten, of juist hele gebruikelijke? Onze ontwerpafdeling helpt u dagelijks met al hun vragen over drukwerk en de verspreiding daarvan.

Ontdek ons werk

Wij werken voor bedrijven die zich onderscheiden van de rest, met een duidelijke focus op het leveren van hoogstaande diensten of producten.