Android Development

Gebruiksvriendelijke Android apps voor Tablets en Smartphones

Over Android Development

Google’s Android is het open source besturingssysteem voor tablets en smartphones. Android groeit hard, het marktaandeel is zelfs groter dan dat van iOS. Wij zijn er vanaf het begin bij, de bouw van een app is daarom bij ons in goede en ervaren handen.

Android en mobiele strategie

Naast iOS apps kunnen Android apps niet ontbreken in een mobiele strategie. HaiOnline helpt daarom bij het bedenken van de app (concept, user experience en visual design) en ontwikkelt vervolgens de Android versie.

Breng uw app tot leven!

Een app is vaak verbonden met informatie van het web. Het verbinden van een Android app met webservices is voor ons geen probleem. En ontbreekt de webservice? Dan kunnen we deze ook ontwikkelen en inrichten.

android app

Van prototype tot Google Play

Om maximaal resultaat te halen uit een app, is het belangrijk om vooraf goed te bepalen wat de app gaat doen en hoe deze gaat bijdragen aan uw doelstellingen. HaiOnline helpt daarom bij het bepalen van doelstellingen, concepting, visual design, development en lancering van uw app.

Uw business case in een app

Naast marketing gedreven apps is HaiOnline specialist in het vertalen van business cases naar Android apps. Op deze manier zijn door inzet van apps bijvoorbeeld omzetstijgingen en efficiencyvoordelen te behalen.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op