E-commerce

E-commerce

E-commerce is niet meer weg te denken uit het retail landschap: genereer direct conversie met de huidige communicatiekanalen. De ‘all-ways connected consumer’ is op zoek naar zowel een rijke beleving als eRetail gemak.

Wij combineren de kracht van content en commerce op zo’n manier dat bedrijfsresultaten behaald worden.

Naast de realisatie van E-commerce platformen faciliteren we ook in de realisatie van traffic naar de ontwikkelde E-commerce platforms.

WordPress Woocommerce

Op zoek naar een webshop waarbij niet de productcatalogus centraal staat, maar waar de conversiemomenten worden ingebed binnen uw (gepersonaliseerde) communicatie uitingen?

Wordpress webshop woocommerce

Wordpress Woocommerce
Wordpress Woocommerce biedt de structuur die u nodig heeft om e-commerce te implementeren en te combineren met content.

Magento Webshop

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor ondernemers. Het is dan ook niet voor niets dat 66% van ondernemers wereldwijd met deze software werkt. Magento biedt daarbij verschillende pakketten:

– een gratis Community editie
– de betaalde Enterprise editie
– het GO pakket (maandelijkse afdracht)

Magento eCommerce eindhoven

Er zijn natuurlijk alternatieven, maar deze halen het simpelweg niet bij Magento als het aankomt op professionaliteit en draagvlak. Bovendien is Magento een open source e-commerce software. Er is dus een enorme achterban die veelal gratis of goedkope extensies ontwikkelt.

Commerce en content

WordPress Woocommerce/ Magento bieden revolutionaire software die het de eRetailer mogelijk maakt om e-commerce, content en community te integreren. Zo wordt zowel de branding versterkt als conversie gegenereerd.

Met WordPress Woocommerce/ Magento heb je als online retailer een krachtig platform met de flexibiliteit om een ​​rijke commerce ervaring te realiseren. Heeft u vragen over commerce en content? Neem contact met ons op!

Efficiënt proces

Daarnaast is een koppeling met ERP/boekhouding/PIM/kassa goed te realiseren, om naast het genereren van omzet ook de processen efficiënter in te richten en daardoor kosten te besparen.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op