Email marketing

Email marketing

95% van de consumenten die zich online begeven en eventueel uw webpagina bezoeken heeft een e-mail account. Dat is genoeg reden om e-mail als serieuze marketingtool te overwegen. Email marketing is een relatief goedkope marketingtool om grote getallen bezoekers naar uw website te krijgen. Dat geldt zowel voor nieuwe alsmede bestaande klanten. Email marketing heeft bovendien een enorm goede ROI.

Email marketing Eindhoven

Besteed het maken en versturen van e-mailings uit

Heeft u geen tijd om zelf een nieuwsbrief op te stellen en te versturen? Of wilt u een professionaliseringsslag maken in het versturen van uw email marketing? Of heeft u nog geen mailinglijst gecreëerd? Dan is het handig om de uitvoering en monitoring van uw e-mailings uit te besteden. Zo houdt u de focus op uw belangrijke bedrijfsprocessen en kunt u toch op een uiterst professionele wijze communiceren en contact houden met uw klanten en prospects. Wij helpen u graag bij het versturen van professionele mailings op periodieke basis.

Voordelen van e-mailings uitbesteden

– Op periodieke basis altijd een nieuwsbrief of mailing verstuurt.
– Rapportages worden opgenomen zodat u precies weet wat het resultaat is.
– Uw huisstijl verwerkt in een professionele nieuwsbrief.

Onze werkwijze bij email marketing

We beginnen met het in kaart brengen van uw doelstellingen. Wat wilt u met de nieuwsbrief bereiken? Wie wilt u bereiken? Vervolgens kijken we naar de onderdelen die aangeleverd kunnen worden, zoals uw klantenbestand en informatie en nieuws voor de email campagne. Zodra we dit hebben kunnen wij een start maken met het opstellen van de mail.

Wat u van email marketing kunt verwachten

– Huisstijl verwerkt in mail.
– (Her-) schrijven van de door u aangeleverde informatie.
– Meedenken in conversie optimalisatie.
– Periodiek versturen van de berichten.
– Rapportage en evaluatie.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op