Magento webshop starten

Magento webshop starten

U wilt een magento webshop starten en bent op zoek naar webshop software? Of misschien heeft u al een webshop, maar wilt u vernieuwen? Dan zit u bij HaiOnline goed! Magento is hét Open Source e-commerce pakket die u alle mogelijkheden geeft om online succes te boeken. Doordat Magento Open Source is hebben wij volledig toegang tot de bronbestanden, en kunnen wij de webshop volledig naar uw eigen smaak aanmaken. U kunt ook met ons chatten via Live Chat. Haionline is ook bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Magento webshop laten maken

Waarom Magento webshop starten?

Open source

Open source betekent dat de broncode vrij is. Voor u betekent dit dat u vrije keuze heeft in de inhoud van uw webshop. Ook kunnen wij hierdoor uw bestaande Magento webshop voor u aanpassen.

Meerdere webshops

In Magento beheert u eenvoudig meerdere webwinkels. Zo heeft u alle producten, klanten en bestellingen. Dit allemaal in een overzichtelijke systeem.

Vindbaarheid

Wij bouwen onze Magento webshops zoekmachine vriendelijk , zodat uw producten goed gevonden worden in Google. Zo sorteren wij alle producten en foto’s, zodanig dat uw resultaten verschijnen.

Waar magento webshop?

Pluspunten

  • Multi-store management
  • Uitgebreid klant-, order- en productbeheer
  • Totale controle over URL’s, titels en bedrijvingen van pagina’s
  • Mogelijkheden voor aanbiedingen en kortingscodes
  • Betaalmogelijkheid met- en zonder account
  • Veel verschillende keuze in betaalmogelijkheden
  • Verzending en verzendkosten naar eigen smaak aanpassen

Voordelen van Magento

– Magento heeft een open source karakter. Dat betekent dat de Magento code vrij beschikbaar is. Er zitten geen licentiekosten aan verbonden enu bent vrij om aanpassingen en uitbreidingen te (laten) ontwikkelen.

– Magento is zoekmachinevriendelijk. Dus u kunt optimaal gebruikmaken van onze SEO service.

– Met magento is het mogelijk om meerdere websites te beheren. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht van klanten en producten

– Magento bied veel marketing mogelijkheden. Zo kunt u met deze meer aankoopmogelijkheden creëren.

responsive magento webshop

Mobiele omgeving met Magento

Steeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet en bestellen ook in webshops via bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Wij werken met de nieuwste internettechnieken (o.a. HTML5 en Jquery) waardoor uw website ook goed functioneert op deze mobiele gebruikssystemen, en u geen klanten misloopt die uw webshop niet kunnen bezoeken.magento webshop starten

Magento webshop starten of meer informatie?

Neem Contact Op