Mobile apps

HaiOnline, ervaren app ontwikkelaar voor iOS en Android

Ervaren Mobile app ontwikkelaar

HaiOnline is al jaren bezig met het ontwikkelen van  hoogwaardige mobile applicaties. Ons team, dat werkt vanuit het kantoor in Eindhoven, heeft een efficiënt proces ingericht op basis van scrum voor de ontwikkeling van diverse mobile apps. Aan de hand van strategie realiseren we een concept, design en de bouw van de applicaties. Hiermee is kwaliteit en resultaat gewaarborgd.

Apps voor iOS, Android en Windows Phone

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit de digitale wereld van vandaag. Met meer dan 10 jaar ervaring durven we te zeggen dat we specialisten zijn op het gebied van mobile apps development voor iOS, Android en Windows Mobile. Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties met de technische ontwikkeling van iOS, Android en Windows Mobile applicaties.

Bedrijfsapplicatie

Mobiele bedrijfsapplicaties zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. HaiOnline begeleidt organisaties van strategie tot de daadwerkelijke realisatie van de mobiele applicaties. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen of om winstmaximalisatie: ons professionele team denkt graag met je mee om het maximale rendement uit je organisatie te halen met de inzet van een zakelijke mobiele applicatie.

bedrijfsapplicaties laten bouwen
marketing applicaties ontwikkelen

Marketing applicaties

Marketing apps zijn het optimale middel om engagement te creëren tussen consument en merk. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar een geschikte applicatieomgeving.  We vertalen merkidentiteiten en merkwaarden naar spraakmakende marketing applicaties. HaiOnline voorziet in het complete traject: van de strategie tot de ontwikkeling van een mobile marketing app.

iOS, Android en Windows Mobile

Wij helpen u om het maximale uit elk mobiele besturingssysteem te halen in combinatie met een optimale user experience. iOS, Android en Windows Mobile zijn de besturingssystemen waarvoor we apps ontwikkelen. Dit doen we met ons eigen team talentvolle specialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van app development. Dit om perfecte apps te ontwerpen die een unieke, spraakmakende beleving genereren en bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

iOS android windows mobile

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op