Plugins

Maatwerk WordPress plugin of Magento plugin

Soms zijn uw wensen zó specifiek dat maatwerk de enige passende oplossing is. Is uw WordPress website of Magento webshop bijna helemaal perfect maar wilt u de puntjes op de i zetten? Dan maken wij graag een WordPress of een Magento plugins op maat voor u.

magento plugin of wordpress plugin

WordPress plugins

Bestaande plugins inbouwen

Wij installeren en configureren plugins. In sommige gevallen vraagt een plugin om een specialistische aanpak, en lukt het niet om deze zelf te installeren, configureren of stylen. HaiOnline kan u uitstekend van dienst zijn bij het uitvoeren van deze werkzaamheden.

– Op maat gestyled op basis van uw site
– Functionaliteiten juist geconfigureerd
– Alles uit uw plugin halen
– Uitgebreide uitleg over de werking van de plugin

Heeft u een plugin uitgezocht en hulp nodig bij de installatie en configuratie? Wij zijn u graag van dienst met het inbouwen van plugins in WordPress omgevingen.

Nieuwe plugin ontwikkelen

HaiOnline kan op maat plugins voor u ontwikkelen. Ondanks dat er enorm veel plugins in omloop zijn kan het zijn dat u één nodig heeft die nog niet bestaat. Dit kan omdat een plugin niet exact doet wat u verwacht, of omdat er nog geen plugin voor ontwikkeld is.

– Alle gewenste functionaliteiten
– Gebruiksvriendelijke interface
– Indien gewenst in uw huisstijl
– Altijd compatibel met uw versie

Heeft u een functionaliteit nodig die nog niet wordt aangeboden in een WordPress plugin? Wij zijn u graag van dienst met het ontwikkelen van plugins voor WordPress omgevingen.

Custom-made plugins en koppelingen voor magento

Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel plug-ins beschikbaar die u kunt installeren voor uw webshop, maar waar baseert u uw keuze op? Let vooral op de bouwer van de plug-in, of de ontwikkelaar nog altijd actief is en of de plug-in recentelijk nog geüpdatet is.

Heeft u al een plug-in, maar voldoet deze niet geheel aan uw wensen? Of misschien heeft u een zeer specifieke wens waar helemaal geen plug-in voor beschikbaar is. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team staat klaar om voor u een custom-made plug-in te ontwikkelen.

Voor alles wat met Magento te maken heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een webshop op maat, om een speciale koppeling met uw kassasysteem, om standaard Magento plug-ins of externe databases en ga zo maar door: geen klus is ons te gek. Wanneer zet u ons aan het werk?

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op