Social media adverteren

Bereik nieuwe fans met social media adverteren

Sociale media kan tegenwoordig niet meer ontbreken in uw online marketing mix. Sociale media, de benaming zegt het al, voegt namelijk een sociale dimensie toe aan uw online marketing strategie. Dankzij advertenties via social media brengt u uw content onder de aandacht van de doelgroep, vergroot u uw naamsbekendheid en bereikt u nieuwe fans.

Social Media uitrollen

Adverteren op Facebook

Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld. Op dit moment telt Facebook 1,65 miljard gebruikers van 13 jaar of ouder. Binnen Nederland zijn dat 9,6 miljoen Facebookgebruikers. Omdat Facebook zowel persoonlijke als demografische gegevens van gebruikers verzamelt, is het mogelijk om een zeer specifieke doelgroep te benaderen.

Met adverteren op Facebook kunt u bijvoorbeeld meer mensen in de buurt van uw organisatie bereiken, of juist een specifiek doelgroep. Door fans te genereren, kan er een grotere groep mensen bereikt worden bij de promotie van evenementen, het verzamelen van leads en het promoten van uw website. Social media adverteren? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummers.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn wordt door meer dan 3,8 miljoen Nederlanders gebruikt en heeft per dag 400.000 actieve bezoekers. Het platform is vooral relevant voor B2B-bedrijven die hun zakelijke dienstverlening willen promoten, door de uitgebreide targeting-mogelijkheden van het zakelijke netwerk. Het is mogelijk heel gericht uw doelgroep te bereiken. Campagnes waarbij de advertentie nauw aansluit bij uw doelgroep, is dan ook aan te raden.

Adverteren op LinkedIn kan via sponsored updates en tekstadvertenties. Een sponsored update is vergelijkbaar met het boosten van een post op Facebook: een al geplaatste update wordt gesponsord voor meer bereik. Tekstadvertenties (eventueel met afbeelding) verschijnen bovenin of aan de rechterkant van de website en zijn te zien op verschillende LinkedInpagina’s.

Adverteer op de bekende social media kanalen

Wij hebben ervaring met alle bekende kanalen op het gebied van social media adverteren. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde tools en de nieuwste mogelijkheden, waardoor we altijd in staat zijn het maximale rendement uit uw social media campagne(s) te halen. Wij zijn gespecialiseerd in het adverteren op Facebook, Linkedin, Youtube, Twitter en Instagram. We kunnen daarbij tevens zorgdragen voor de creatie en optimalisatie van de content (beeldmateriaal, teksten) die u middels deze kanalen wilt verspreiden.

Neem Contact Op