Webapplicatie Ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling

Soms is alleen een website niet genoeg. Het moment tussen de gebruiker en je organisatie in de customer journey kan dan iets speciaals gebruiken: een webapplicatie.

Bij HaiOnline hebben we zowel de ervaring als technologie in huis om efficiënte en gebruiksvriendelijke webapplicaties te realiseren. Neem contact met ons op voor webapplicatie ontwikkeling vragen.

Webapplicatie Ontwikkeling

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie bestaat uit een webpagina waarop alle gebruikersacties plaatsvinden. Pagina elementen veranderen dynamisch wanneer gebruikers een actie uitvoeren. Daardoor verlopen alle processen zeer snel en voelt de webapplicatie als een computerprogramma of app aan. Heeft u nog vragen over webapplicatie ontwikkeling? Chat met ons via Live Chat venster over webapplicatie ontwikkeling.

Website of webapplicatie

Het verschil tussen een website en een webapplicatie is dus dat er na een uitgevoerde actie niet opnieuw een complete pagina geladen hoeft te worden. De webpagina veranderd dynamisch mee met de functies binnen in de applicatie. Webapplicatie ontwikkeling is voor ons bekend terrein.

Een gebruiksvriendelijke webomgeving

Een webapplicatie wordt vaak gebruikt om ingewikkelde informatie of bedrijfsprocessen in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webomgeving te combineren. Daarom besteden onze specialisten bij het bouwen van een webapplicatie veel aandacht aan gebruiksgemak- en bediening: de User Experience.
Zo brengen we de bedrijfsprocessen goed in kaart, denken we de functionaliteit, structuur en layout van de webapplicatie uit en doen we gebruikerstesten met eindgebruikers.

Front-end met React.js en Angular frameworks

Om een goede User Experience te bereiken en onderhoudsgemak te vergroten, ontwikkelen wij webapplicaties met de laatste frontend technieken. Onze focus ligt hierbij op frameworks als React.js en Angular.

Met deze technieken zijn we in staat webapplicaties te bouwen die snel, stabiel en goed werken op zowel desktop als mobiel.

Back-end met het Laravel framework

Een webapplicatie heeft vaak ook een achterkant nodig (backend). Bij HaiOnline ontwikkelen we deze met behulp van Laravel. Laravel is een PHP framework dat zich perfect leent voor het bouwen van complexe webapplicaties.

Is de back-end van de webapplicatie al gebouwd?

Dan kunnen onze front-end developers hier met de eerder genoemde front-end technieken op verder bouwen. We gaan graag met uw developers in gesprek.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op