Website

HaiOnline ontwikkelt succesvolle websites voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Websites die leiden tot resultaat

HaiOnline is een geïntegreerd reclame- en internetbureau. Wij ontwikkelen en designen al meer dan 10 jaar professionele websites.

Met ons team van experts van onder anderen UX specialisten, strategen, designers en zeer ervaren front- en backend developers ontwikkelen en bouwen we van A tot Z.

Vele tevreden klanten gingen u al voor. Heeft U nog vragen en/of U wilt een vrijblijvende advies gesprek met ons over mogelijkheden? Neem dan contact met ons op per mail of mail ons.

Magento of wordpress website?

Open source

Wij hanteren de meest gevraagde open source systemen WordPress en Magento. Uiteraard kijken we hier altijd eerst naar wat uw vraag is en naar het best passende voor uw onderneming.

WordPress

We werken ruim tien jaar met het CMS WordPress. We zijn niet voor niets een van de koplopers van Nederland en de aantrekkingskracht voor klanten die resultaat willen.

Magento

Voor complexe, of simpele webshops en applicaties, met uitgebreide functionaliteiten, gebruiken we het populaire e-commerce Magento platform met vele tools.

Mobiel geoptimaliseerd

Door een responsief design zorgen we dat de websites die we ontwikkelen mobielvriendelijk zijn en blijven. De website heeft dan een ontwerp dat geschikt is voor alle devices, ongeacht de resolutie. Op die manier zorgen we voor een optimale gebruikservaring voor alle internetgebruikers.

Mobiel geoptimaliseerd

Performance en security

Het succes wordt mede bepaald door de kracht van de website en de hosting. Aan de technische kant worden coding, performance en security checks standaard meegenomen in onze ontwikkeltrajecten. Ook monitoren we deze met performance en met high end tooling. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op