WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Bij HaiOnline hebben we ruime ervaring met het maken van WordPress websites. In de afgelopen jaren hebben wij vele verschillende soorten platforms met WordPress ontwikkeld.

Hierdoor hebben we een uitgebreide expertise ontwikkeld met responsieve websites, webshops, multisite platformen, multilanguage community’s en complexe applicaties.

Wilt u bij ons een wordpress website laten maken? Neem dan contact met ons op!

wordpress development

WordPress website

WordPress is een geavanceerd Content Management Systeem (CMS) waarmee eenvoudige tot zeer complexe websites ontwikkeld kunnen worden. Het WordPress CMS is geschikt voor oplossingen binnen elke bedrijfsomvang of organisatiegrootte.

WordPress webshop

Wilt u een professionele wordpress website laten maken, maar dan in de vorm van een (kleine) webshop? Dat doen we met WordPress woocommerce. Woocommerce is een module voor WordPress voor het maken van een uitgebreid e-commerce platform.

WordPress intranet

Het WordPress CMS is ideaal om een intranet mee te laten bouwen. Een intranet omgeving fungeert als een afgeschermd community platform. Door de veelzijdigheid van WordPress is er voor iedere gewenste functionaliteit wel een module beschikbaar.

Wordpress website laten maken

Waarom WordPress?

Het WordPress Content Management Systeem (CMS) is geschikt voor eenvoudige tot zeer complexe websites en applicaties.

WordPress heeft een modulair karakter en biedt daardoor veel vrijheid en flexibiliteit. Zo is er een enorme veelzijdigheid aan modules beschikbaar om websites, webshops, community platforms en applicaties te laten bouwen.

De voordelen van WordPress

– Het WordPress CMS heeft een open source karakter. Dat betekent dat de WordPress code vrij beschikbaar is. Er zitten geen licentiekosten aan verbonden en je bent vrij om aanpassingen en uitbreidingen te (laten) ontwikkelen.

– WordPress wordt gesupport door een wereldwijde community: WordPress specialisten van over de hele wereld verbeteren WordPress continu.

– WordPress is zeer veilig, levert uitstekende prestaties en heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor u als beheerder gemakkelijk verder kan.

– WordPress is uitermate geschikt om koppelingen te leggen met een bestaand CRM of andere bestaande webservices. HaiOnline heeft ruime ervaring met de integratie van dit soort koppelingen.

Worpress website ontwikkelen Eindhoven

WordPress websites op tablet en mobiel

Wanneer u bij HaiOnline een WordPress website laat maken, zorgen we ervoor dat een website, webshop of webapplicatie gebouwd in WordPress óók goed werkt op mobiele devices zoals tablets en smartphones. Tijdens het ontwikkelen van de website houden we continu rekening met deze formaten en zorgen we ervoor dat elke functionaliteit voor ieder scherm geschikt is.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem Contact Op