Zoekmachine adverteren SEA

Zoekmachine adverteren SEA

Door in zoekmachine te adverteren SEA laat u advertenties van uw bedrijf zien in Google en Bing. Wanneer er actief wordt gezocht naar uw producten en/of diensten in zoekmachines, zorgt het ervoor dat uw bedrijf beter direct zichtbaar is. Door te adverteren in zoekmachines bereikt u dus heel specifiek uw doelgroep en profiteert u direct van meer bezoekers/klanten. De uiteindelijke conversie op uw website kan verschillen: Bijvoorbeeld een online aankoop, ingevuld contactformulier en/of een lead.

Sea laten doen

AdWords optimization

De positie van uw Google AdWords advertentie wordt bepaald aan de hand van twee factoren; het bedrag dat u per klik wilt betalen voor een zoekwoord en de kwaliteit van de campagne. Door onze kennis  en technieken en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw campagnes optimaal worden ingezet, om tegen zo laag mogelijke kosten de optimale posities in zoekmachines te bereiken. Wat zoekmachine adverteren draait uiteindelijk altijd om rendement.

Voordelen van zoekmachine adverteren SEA

– Gericht lokaal of regionaal adverteren.
– Grotere naamsbekendheid, omdat uw bedrijf beter zichtbaar is in zoekmachines.
– Uw website binnen enkele minuten direct zichtbaar in zoekmachines.
– Vertoningen kosten niets en voor de kliks kunt u zelf het budget bepalen.
– Resultaten zijn meetbaar, zo weet u altijd wat adverteren via Google kost en oplevert.

Werkwijze SEA

Voor iedere klant ontwikkelen wij gericht een passende AdWords strategie. We kijken naar de mogelijkheden binnen uw budget en de vooropgestelde doelgroepen. Na de keuzes voor de meest interessante zoekwoorden stellen we een campagne op en bepalen we de uiteindelijke doel, zodat het resultaat meetbaar is. Op die manier kunnen we gedegen aan de slag met de optimalisatie. Heeft u nog vragen of misschien een brainstorm sessie nodig over zoekmachine adverteren SEA? Maak snel een afspraak met ons via onderstaand telefoonnummers.

Op maandelijkse basis gaan we aan de slag met:

– Conversie monitoring
– Rapportage en evaluatie
– Advies over landingspagina’s (website)
– Testen en onderhouden van advertentieteksten
– Optimalisatie van de biedingen
– Toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden

De techniek van je website heeft veel invloed op je resultaten in de zoekmachines.

Scoren in de organische zoekresultaten

Voor de beste resultaten met SEA moet de website eerst SEO geoptimaliseerd worden. SEO is echter geen trucje, het is een continue optimalisatie proces waarbij ontzettend veel factoren van belang zijn. Voor meer informatie, zie SEO

Interesse in zoekmachine adverteren (SEA)?

Heeft u interesse en wilt u een start maken met zoekmachine adverteren? Of wilt u bestaande campagnes een stapje hoger tillen? Neem dan gerust eens contact op met ons, zodat wij u de benodigde resultaten kunnen geven!

Neem Contact Op