Werving en Selectie

Werving en Selectie

Haipersoneel heeft consultants met minimaal 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en zijn gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of sectoren. Wij hebben vele posities naar tevredenheid ingevuld. Wij gaan verder na plaatsing en komen ook altijd langs om te kijken hoe het gaat met geplaatste kandidaat. Omdat we acteren op internationaal, nationaal en regionaal niveau is het voor ons makkelijk te schakelen. Mede dankzij wereldwijde netwerk van Haigroep met hoofdkantoor in Eindhoven kunnen wij sneller uw vacatures voorzien.

SUCCESVOL

Op basis van functie en competentieprofiel wordt de markt in kaart gebracht. Wij gaan vervolgens selecteren en zorgvuldig kandidaten screenen en selecteren. Indien gewenst kunnen wij ook assessments van kandidaten verzorgen. Uiteraard volgt u elk fase van het selectieproces tot aan plaatsing en indiensttreding.

CONSULTANTS

Een team van gespecialiseerde consultants hebben de basis gelegd voor het succes van Haipersoneel. Het is een combinatie van minimaal 10 jaar ervaring hebben in arbeidsbemiddeling en ieder consultant die zich altijd verder ontwikkelt in functiegebieden en sectoren waarin hij/zij is gespecialiseerd. Wij hebben naast consultants in Nederland ook in buitenland vele gespecialiseerde collega consultants van samenwerkende partners. Kortom, Haipersoneel kan door haar netwerk overal uw vacature voorzien.

GEMIDDELDE DUUR

Gemiddeld hebben wij maximaal twee weken, inclusief voorbereiding en intake gesprek met u samen, nodig om uw vacature te voorzien. Voor intake gesprek zal er altijd eerst een locatiebezoek plaatsvinden zodat werklocatie goed in kaart word gebracht. We gaan tijdens intakegesprek met u samen gedetailleerd kijken naar uw vraagstuk. Direct hierna gaat consultant vertaalslag maken van uw vacature in onze systeem en heel snel worden er gesprekken ingepland voor kandidaten. Dit gebeurd in onze eigen kantoren, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Breda. Zo proberen wij voor iedereen wel bereikbaar te zijn.