Roadshow

ROADSHOW

Het arrangeren van een road show is bij ons in goede handen. Onze road shows geven uw bedrijf een persoonlijk gezicht en zorgen voor tevreden klanten. Hoe? Door de inzet van goed geschoolde verkoop- en serviceteams, aandacht trekkende promotiemiddelen en een klantvriendelijke aanpak. Wij vertellen u graag meer over het belang van een road show.

Waarom een roadshow organiseren

Het organiseren van een roadshow is juist in deze tijd van digitalisering en vergrijzing van enorme waarde voor uw klanten. De glimlach,  uitleg,  handdruk, benadering en begripvolle blik zijn lastig te imiteren in een direct mail of via social media. Bovendien is een roadshow de perfecte manier om gebieden te bereiken waar u normaal gesproken nauwelijks zichtbaar bent. Vooral de oudere doelgroepen stellen het erg op prijs dat u hen opzoekt in plaats van andersom. Juist dat maakt road show zeer geschikt voor verkoop- en servicedoeleinden!

Wij organiseren een roadshow die uw business écht wat oplevert!

Voor een geslaagde business roadshow kiest u voor Haisales. Waarom? Omdat wij meer doen dan alleen een verkoopteam inschakelen. Wij organiseren uw road show van A tot Z en zorgen ervoor dat het een daverend succes wordt. Uw business bepaalt de doelstellingen, wij regelen de rest. Van planning, vergunningaanvraag en management tot bemensing en rapportage.

Boek een road show event dat het verschil maakt!

Wij vinden dat een road show event veel meer is dan alleen een mooie trailer. Een succesvolle road show event valt of staat met de juiste organisatie, het juiste team, de juiste aankleding en de juiste rapportage. Wij regelen alles, dus voor u geen last of zorgen. Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Haisales!