Service aan huis

SERVICE AAN HUIS

Onze service aan huis teams boeken succes!

Onze service aan huis teams gaan van huis naar huis de dialoog aan met uw klant. Dat doen ze op een hele heldere manier. Door zich goed voor te bereiden middels een producttraining bijvoorbeeld, maar ook dankzij hun jarenlange ontwikkeling in service aan huis. In combinatie met een klantvriendelijke positie en sterke focus op de service- en sales doelstellingen zorgt dit meer dan eens voor eindresultaten. En dat is precies wat u met uw service aan huis actie wilt bereiken.

Een service aan huis actie zonder geregel

Een service aan huis actie kost veel tijd en energie. U moet de juiste mensen kiezen, zorgen voor vergunningen, planningen maken en rapportages volgen. Grote kans dat u daar totaal geen tijd voor heeft. Daarom wilt u een team inhuren dat gelijk kan beginnen. Haisales regelt dit voor u. Wij managen het complete service aan huis traject van A tot Z. Vanaf de personeelsselectie tot het afleveren van de verwerkte verkoopcijfers.

Teams met unieke focus op service

Onze teams van Haisales zijn bijzonder in hun soort. Want waar anderen vaak de nadruk leggen op deur aan deur sales, blinken de teams van ons uit in hun focus op service. Wat houd dat in? Dat onze teams niet alleen zijn opgeleid om puur verkoopcijfers te halen, maar ook om te zorgen voor trouwe klanten. Klanten die zo tevreden zijn dat ze niet snel voor een ander zullen kiezen. Want wat zou u doen als er plots iemand aan de deur staat die niet wilt verkopen, maar alleen service wil bieden? Natuurlijk, dan bent u blij verrast en juist dat positieve verrassingseffect zorgt voor tevreden klanten.

Teams met ervaring in sales!

Service aan huis is een krachtig middel voor extra sales en klantbinding. Daarvoor heeft u wel de juiste teams nodig. Medewerkers die weten hoe ze uw klant kunnen ompraten, maar ook aanvoelen hoe ze de juiste service kunnen verlenen. Wij regelen het graag voor u.